A koronavírus tette tönkre a házasságát - válik a TV2 sztárja

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
TV2 válás karantén koronavírus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja 16 év után válik rendőr férjétől. Már új szerelme is van.

Sebestyén Katját a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! című műsorból ismerhetjük. A mindig vidám és mosolygós énekesnő azonnal belopta magát a nézők szívébe. Katja a Ripost-nak adott interjújában elárulta, hogy a járványhelyzet mérte az utolsó csapást a házasságára.

„A koronavírusos „maradj otthon" tette a pontot az i-re, nagyon nehéz volt egymással ennyi időt úgy együtt töltenünk bezárva egy lakásba, hogy nincsenek azok a dolgok, amik régebben kompenzálták a boldogságunk hiányát.

Azok a programok, barátok, rendezvények, történések, amik elviselhetővé tették addig az életet, mind megszűntek. Minket a bezártság nem összehozott, hanem még jobban eltávolított egymástól. Tulajdonképpen a házasságom, annak ellenére, hogy 16 éve házas voltam és 19 éve voltunk együtt, valahogy sosem volt felhőtlen. Évek óta elhidegültünk már egymástól. Szerintem minket már hosszú ideje a gyerekek és a megszokás tartott egyben" - mesélte az énekesnő a lapnak.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.