A Família Kft. sztárja, Baranyi László is elkapta a koronavírust. Ugyan a betegségből már sikerült felgyógyulnia, szövődményeitől még mindig szenved.

A 93 éves Baranyi László, akit a legtöbben a Família Kft. hóbortos nagypapájaként ismernek, elkapta ugyan a koronavírust, de szernecsére kigyógyult belőle. Már otthon pihen, de a szövődményektől még mindig szenved.

Nem vagyok százszázalékos még, inkább olyan hetvenöt... De szépen lassan gyógyulgatok. Negatív lett a tesztem, már csak apróbb szövődmények maradtak hátra. Ha mély levegőt veszek, akkor általában köhögnöm kell, de már ez is múlóban van. A kórházba kétoldali tüdőgyulladással kerültem be, aztán tüdőembólia is kialakult nálam, de helyretettek az orvosok. Most pedig sokat segít a regenerálódásban, hogy itthon vagyok, és a feleségem ellát minden földi jóval. Rám is fér, mert lecsúszott rólam pár kiló a klinikán - mesélte Baranyi László a Ripostnak.

Ma ünnepli a 89. születésnapját Baranyi László, a Família Kft. nagypapájaForrás: jegy.hu

Bár Laci bácsi végig próbált nagyon pozitív és erős maradni, a kórházban töltött idő alatt egyszer megérintette a halál szele:

Egy hétfői napon kerültem be a kórházba, akkor már tüdőgyulladást is diagnosztizáltak nálam. Azon a héten csütörtökön nagyon rosszul lettem, felment a lázam, úgy éreztem, ez itt az út vége számomra. Volt egy furcsa illúzióm is, amit talán lázálomnak neveznék. Egyszer csak végigsöpört a testemen egy hideg fuvallat. A kórházi ágyam mellett lebegő, sötét, arctalan alakok jelentek meg. Kaszát is láttam a kezükben. Mondtam nekik, hogy takarodjanak innen. Úgy gondolom, hogy az a nap egy vízválasztó volt. Annak a nagy adag antibiotikumnak köszönhetem, hogy itt lehetek még - emlékezett vissza a Metropolnak.