Szabó Franciska: "Szinte biztos, hogy ebből műtét lesz..."

betegség műtét Mokka videó Szabó Franciska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Franciskáról mindenféle rosszindulat nélkül elmondható, hogy ő volt a Bajnokok csapatának anyukája, a törődő tyúkanyó, aki igyekezett mindenkivel törődni, kordában tartani és lelkesíteni a csapatot. Nem meglepő, hogy amikor a távozásának híre napvilágra került, mindenki le volt taglózva.

"A mai napig nem értem, hogy miért jöttek sokszor ezek a hullámvölgyek. Próbáltam a csapatot mindig kirántatni belőle, és azt gondolom, hogy ez legtöbbször sikerült is. Ez annak köszönhető, hogy talán nagyobb rutinnal rendelkezem" - mesélte az európa bajnok cselgáncsozó, aki többször is volt mélyponton különféle sérülések miatt.

"Korábban már volt egy bokaficamom, akkor két hét utána vissza tudtam állni versenybe, ezért is hittem abban, hogy minél előbb vissza tudok állni. Engem is meglepett a hír, amikor Laci közölte, hogy három szalag van elszakadva, kettő részlegesen. Úgyhogy 99%, hogy műtétre kerül majd sor" - mondta Franciska, aki nagyon kicsi esélyt lát arra, hogy elkerülheti a műtétet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.