Az orvosszakértő állítja: ezért nem higiénikus meztelenül aludni

meztelen meztelenül aludni alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anthony Youn amerikai plasztikai sebész szerint azért nem higiénikus meztelenül aludni, ugyanis napi 15-25 alkalommal szellentünk, többek között az ágyban is. 

Dr. Anthony egy TikTok videóban fejti ki, hogy nem higiénikus meztelenül aludni, ugyanis hajlamosak vagyunk az ágyban is szellenteni. Ezzel még nem is lenne gond, viszont egy tanulmány bebizonyította, hogy szellentés közben a gázzal együtt kis mennyiségű székletet is kibocsátunk magunkból, így az az ágyneműre kerül - írja a The Sun.

Az orvosszakértő szerint nem higiénikus meztelenül aludni. Forrás: Shutterstock

Az orvosszakértő azt is hozzátette, hogy ebből kifolyólag érdemes az ágyneműt is gyakran cserélni. A videót eddig több, mint 7 millióan nézték meg és nagy vitát váltott ki. Sok nő azzal érvelt, hogy saját orvosuk mondta nekik, hogy fehérnemű nélkül aludjanak. Dr. Anthony ezután egy megjegyzésben pontosított:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.