Megjöttek a szövettani eredmények: kiderült mi vár még Young G Béci feleségére, Norinára

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
szövettan interjú Young G Béci méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper és felesége borzalmas évet tudhat maga mögött. Első közös gyermeküket várták, amikor Norinát méhnyakrákkal diagnosztizálták.

Norina betegen hordta ki kisbabáját, aki a születése után rögtön inkubátorba került. Ekkor vette kezdetét a tortúra, amely nem csak lelkileg, hanem testileg is megviselte mindkettejüket. Young G kedvesén nemrég életmentő műtétet hajtottak végre, melynek során eltávolították a méhét. Ez azt jelenti, hogy nem lehet több gyermeke.

Béci és Norina végre fellélegezhet Forrás: Instagram/Mészáros Norina

A beavatkozásnak három hete történt, a februárra ígért szövettani eredmény pedig most érkezett meg.

"Hihetetlenül boldogok vagyunk! Negatív lett az eredmény, ami azt jelenti, hogy nincs áttétje és semmilyen további kezelésre sincs szükség. Ezzel persze még nem ért véget a történet, továbbra is nagyon oda kell figyelnünk az életmódunkra, arra, hogy mit eszünk, de ezzel most kaptunk egy új esélyt, egy új életet. Öt évig tünetmentesnek kell lennie, hogy minden rendben legyen és azt tudjuk mondani, hogy Norina meggyógyult. Sajnos van rá hajlama, hogy visszatérjen a betegség" - mondta Béci a Life.hu-nak adott interjújában, amiben arról is olvashatsz, hogyan dolgozta fel Norina a történteket.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.