Műteni kell az Operettszínház sztárját: a torkában találtak elváltozást

ciszta Operettszínház Szendi Szilvi torok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház sztárja, Szendi Szilvi műtétre szorul: a torkában találtak elváltozást.

Az Operettszínház színésze, Szendi Szilvi Facebook-oldalán közölte a hírt, miszerint műteni kell. Az énekesnő elmondta, egy ideje problémák adódtak a hangszálaival, ezért fordult orvoshoz. A vizsgálatok során kiderült, hogy a bajt egy ciszta okozza.

"Szeretném veletek megosztani, hogy miért nem láthattok mostanában a színpadon. Nem szeretnék a jövőben csalódást okozni azzal, hogy számítotok a szereplésemre, és ahogy erre már volt példa, aznap derül ki, hogy mégsem tudok előadást csinálni. Tehát az ok: Fél évvel ezelőtt kezdődött minden, egyre gyakrabban voltak hangszálproblémáim, amivel természetesen orvoshoz fordultam.

Az elmúlt időszakban több vizsgálaton is átestem, és mostanra hála Istennek megállapították a baj okát:
egy ciszta akadályoz a hangadásban!!! Mindenkit, és magamat is szeretnék megnyugtatni, hogy a legjobb kezekben vagyok, nemsokára sor kerül a műtétre is, és újult erővel folytatom a munkát. Az apropója a mostani vallomásnak az is, hogy a szívemhez nagyon is közel álló előadásnak, a Virágot Algernonnak a 100. előadása közeleg, és már ebben sem tudok sajnos részt venni. Alice szerepében egy új beállót köszönthet a közönség, kilétére hamarosan fény derül. Szeressétek, fogadjátok szeretettel, és vigyázat, hamarosan visszatérek!!!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.