Így van most Young G Béci és Norina kislánya: Rebeka kórházba került

https://www.instagram.com/younggbeci/ -
Mészáros Norina kórház Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt kórházba került Young G Béci és felesége, Mészáros Norina kislánya, Rebeka. Kiderült, húgyúti fertőzése van, ezért pár napra bent tartják. 

„Sokan érdeklődtök Rebeka iránt... Sajnos, húgyuti fertőzése van, így bent kell maradnunk jó pár napig a Heim Pál Kórházban, hisz vénásan kap antibiotikumot és infúziót a lányunk! Nem az orvosunk derítette ki a problémát, hanem anyai és apai megérzésünk, hogy itt más a baj a kis megfázáson és fülgyulladáson kívül. Konkrétan ezek nincsenek, ezt kijelentette a kórházban lévő fül-orr-gégész" – mondta el követőinek akkor Norina, aki maga is nemrég esett át életmentő műtéten.

"Képzeljétek el, Rebeka olyan ügyes, hogy ma már nem kap infúziót, mert nagyon sokat iszik. Egy litert meg kell innia és már 850 ml-nél járunk. Nagyon meg van dicsérve, mert más kisbaba ilyenkor általában három napig kap infúziót, mert nem eszik, nem iszik. Ilyen probléma nálunk nincsen" - idézi Norinát a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.