Te is tökéletes mosolyt szeretnél? Ilyen esztétikai megoldások segíthetnek

Forrás: puredental.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esztétikai fogászat szerepe egyre nagyobb, hiszen egy szép mosoly lehengerlő lehet bárki számára. Ahhoz, hogy valaki magabiztosan mosolyogjon, esztétikus és egészséges fogakra van szükség. Milyen megoldásokkal szolgálnak manapság a fogorvosok, ha esztétikáról van szó? Cikkünkből kiderül!

Direkt héjak

A hollywoodi sztárok mosolyának titka a direkt héj, amely remekül alkalmazható, ha gyors megoldásra van szükség a változtatáshoz. A direkt héjakat az összes esztétikai zónában lévő fogakon alkalmazzák, amelyek tehát látszódnak mosolygásnál, ezzel javítva a fogak egyenletlenségeit. Az, hogy pontosan kinek hány darab fogán szükséges alkalmazni, az egyénenként változik. Ha valakinek például letört a fogából egy kisebb darab, akkor nagyon jó megoldás lehet a fog alakjának helyreállításához. A direkt héjak továbbá az elszíneződések, a fogak formáján és állásának helyreállítása esetén is jó választásnak bizonyulnak. Előnyük, hogy gyorsan elkészülnek, rendkívül kíméletesek és sokkal esztétikusabb, mint a fogkorona, így a változás szinte azonnali lehet a fogorvosi székből kiszállva.

Forrás: puredental.hu

Esztétikus tömések

Ha fogszuvasodással, lyukas foggal küzd, akkor arra a megoldás csakis a fogtömés lehet. A fogtömésekről sokaknak még mindig a nem túl esztétikus, amalgám és fém tömések jutnak eszükbe. Ma már azonban a fogtömések esetén is az úgynevezett kompozit fogtöméseket alkalmazzák a legtöbben, amelyek tökéletesen illeszkednek a fog színéhez, ezáltal egyáltalán nem láthatók. Így két legyet egycsapásra megoldhatunk: fogunk egészséges és esztétikus is marad.

Fogfehérítés

A fogak fehérítése szintén népszerű esztétikai fogászati kezelés, viszont gyakran a páciensek inkább otthoni eszközökkel próbálkoznak, még mielőtt a rendelőbe mennének a szakértőhöz. Az otthoni fogfehérítő praktikák sokkal többet árthatnak a fogaknak, így nem érdemes próbálkozni velük. Ha valóban hófehér fogakat szeretnénk, - vagy legalábbis árnyalatokkal fehérebb fogakat- akkor keressük fel a hozzáértő fogorvost, aki a fogzománc sértése nélkül segít nekünk. A mai rendelői fogfehérítő kezelések hihetetlen eredményt biztosítanak már egyetlen kezelés alkalmával.

Mosolytervezés

Ha komplexebb fogászati problémák is felmerülnek, mégsem szeretnénk lemondani a tökéletes mosolyról, akkor a mosolytervezés lesz a legalkalmasabb erre. A mosolytervezés során egy digitális szkenner segítségével átalakítjuk jelenlegi mosolyát álmai mosolyává, így azt előre megnézheti. A mosolytervezés során az összes olyan beavatkozást számba veszik, amelyekre szükség lesz. Akár foghiányról, fogszuvasodásról, fogínybetegségekről van szó, a mosolytervezés alatt segítenek a problémák kezelésében, mindemellett esztétikus fogakat varázsolnak.

Ha Ön is egy megbízható és páciensközpontú esztétikai fogászatot keres, akkor válassza a PureDental Fogászatát, ahol a fent felsorolt szolgáltatások mindegyike megtalálható. Kérjen időpontot rendelőjükbe fogászati konzultációra bármely szolgáltatásra az alábbi linken: Esztétikai fogászati kezelések!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.