Minden idők legtragikusabban elhunyt szexszimbólumai: egykor öltek volna értük a férfiak

Portrait of Marilyn Monroe
Getty Images - George Rinhart
rendkívüli haláleset nők szex szexszimbólum
Hiába a szépség, a formás alak és a gyönyörű arc, valamiért mégis tragikus sorsa jutott oly sok sztár, akikért egykor férfiak öltek volna. Váratlan halálesetek, elképesztő történetek - szexszimbólumok következnek!

Elég egy szép pofi, egy bájos mosoly, egy minisort, és egyből a nők szoknyája alá bújnának a férfiak? Egyes nők 80-90 évesen, szép öregedés általi halált halnak, míg előfordul, hogy mások erőszak áldozatává esnek. Lássuk a legtragikusabb sorsú szexszimbólumokat!

American actress Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Forrás:  Getty Images

Az álomgyár és a Playboy szexszimbóluma a mai napig nem mosta le magáról ezt a jelzőt. Szőkére festett tincsek, rengeteg plasztikai beavatkozás, vörös rúzs, cicás tusvonal - ezek az apró részletek jellemezték Marilyn Monroe külsejét, amiért mindenki oda volt. Többször volt házas, azonban a legemlékezetesebb kapcsolata John F. Kennedyvel lévő légyottja volt, ugyanis az elnök mindent elkövetett, hogy megszerezze magának a szépséget. Azonban a szőke bombázó várandós lett, Kennedy pedig nem szerette volna, ha árt a hírnevének a kapcsolatuk. Úgy tudni, Monroe halála napján a Kennedy házat hívta utoljára. Tragikusan, 36 évesen váratlanul halt meg, halálának okáról több história is született, de senki nem tudja pontosan, mi történt. Egy hálószobában holtan találtak rá.

Elvis Presley
Elvis Presley
Forrás: AFP/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Nem csak nők lehetnek szexszimbólumok, ugyanis Elvis Presleyért egyenesen rajongtak a nők! Ami nem csoda, hiszen amellett, hogy elképesztően tehetséges volt, még sármos is! Azonban a rossz üzleti döntések miatt Presley egy idő után kiszolgáltatott helyzetbe került. Hamar elvált a feleségétől, s barátnői voltak ugyan, de az egyre csak hízó, rossz állapotban lévő előadó csupán árnyéka volt egykori önmagának. Végül 42 évesen egy súlyos szívroham következtében hunyt el minden előjel nélkül.

Jayne Mansfield
Jayne Mansfield
Forrás:  Getty Images

Jayne Mansfield volt a 2. színésznő, aki szerepelt a Playboy címlapján. A sokak szerint nem túl okoska, ámde feltűnően szexi sztárra ráaggatták a szexszimbólum kifejezést. De ennél ő jóval több volt. A hölgy ugyanis 5 nyelven beszélt, és 163-as volt az IQ-ja. Ötször ment férjhez, köztük volt a magyar származású Mickey Hargitay is. Vele való kapcsolata miatt többször is hullámvölgybe került az élete. A férj hűtlensége miatt eltávolodtak egymástól, és feletti bánatát alkoholba fojtotta. Végül tragikus sorsra jutott: a gyermekeivel autóbalesetet szenvedett, és azonnal szörnyethalt, mindössze 34 évesen.

"G-Phoria -The Award Show 4 Gamers" - Arrivals
Anna Nicole Smith
Forrás:  Getty Images

Az 1990-es években az akkor mindössze 20-as éveiben járó Anna Nicole Smith nevéhez két jelző köthető csupán: szexszimbólum és aranyásó. Kezdetben még gyorsétteremben kereste a kenyerét, majd beállt sztriptíztáncosnak egy éjszakai bárba. Itt ismerte meg a 86 éves milliárdos J. Howard Marshall-t, akit teljesen megbabonázott. A hírnév elérte őt is: modellfelkérések, fotózások, Playboy címlapok követték egymást, egy idő elteltével pedig igazi dívává vált. Idős férje 90 évesen elhunyt, a végrendelet azonban konfliktust szült Marshall gyermekei és felesége között. Nicole eközben már komoly alkohol, gyógyszer-és drogproblémákkal küzdött. Fia váratlan halála miatt sem éjjelei, sem pedig nappalai nem voltak már. Egy napon, amikor a férje halálán túllépve újszülött lányával volt kórházban, váratlanul gyógyszertúladagolás miatt összeesett és meghalt. Egyesek szerint soha nem tudta feldolgozni gyermeke halálát, ezért vetett véget a sajátjának is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.