Elvesztette a munkáit Molnár Gusztáv: a színész nem tájékoztatta a munkaadóját mentális állapotáról

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv öngyilkos színész öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hétfő este Molnár Gusztávra rendőrt hívtak, mert a felesége, Vivien előtt a színész azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. A színészt mentő szállította kórházba; úgy tudni, bipoláris depresszióval küld. 

A Blikk úgy tudja, a színész nem tájékoztatta a munkaadóját mentális állapotáról. Így - bár egy készülő filmben is szerepet kapott - munkaviszonya nemrégiben közös megegyezéssel megszűnt.

Instagram / Molnár Gusztáv

"Úgy tudom, behívták a vezetők és megkérdezték az állapotáról. Guszti nem is próbálta tagadni, tudta, hogy értelmetlen lenne. Mivel ő és a film készítői is tudják, hogy egy forgatás rengeteg megterheléssel, adott esetben hosszú munkanapokkal, kevés pihenéssel jár, úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Azt hallottam, pár napot már dolgozott, azért kapott is pénzt, így nem távozik üres kézzel a produkciótól" – mesélte lapnak a film egyik munkatársa, majd a film készítőinak sajtósa is megszólalt az ügyben:

„A Most vagy soha! produkció alkotói sajnálattal értesültek a Molnár Gusztávval kapcsolatos hírekről. Természetesen személyesen egyeztettek a színésszel, és a megbeszélés során arra a közös megállapodásra jutottak, hogy Molnár Gusztáv visszaadja a filmbeli szerepét. Az elkövetkező időszakban elsősorban a gyógyulására koncentrál, illetve a családja körében szeretne több időt tölteni. A film készítői mielőbbi jobbulást kívántak Molnár Gusztávnak. A színész és a produkció közti szerződés részletei a két félre tartozó, nem nyilvános adatok. A helyettesítése kapcsán az alkotók körében egyeztetések folynak" – írták.

A lap úgy tudja, hogy tavaly, miután gyermekbántalmazás gyanúja merült fel Molnárral kapcsolatban, a már elkészült Hotel Margaret-epizódokból is ki kellett vágni a jeleneteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.