A megcsalás után újabb szomorú hírt közölt Shakira: azonnal kórházba kellett mennie

Shakira kórház Shakira édesapja esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira közösségi oldalán mesélte el, hogy 90 éves édesapját csúnya baleset érte.

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint Gérard Piqué és Shakira a válás küszöbén állnak, miután a Barcelona védőjét rajtakapták egy másik nővel. Ezt követően elindult a pletyka, hogy a focista a 17 éves Barca-sztár, Gavi édesanyjával szűrte össze a levet.

A pletykák elterjedése után Shakira hivatalosan is bejelentette, hogy ő és Gerard Piqué szakítanak. A pár 11 évig volt együtt és két közös gyerekük van. "Sajnálattal megerősítjük, hogy elválnak útjaink. Gyermekeink jóléte érdekében, akik számunkra a legfontosabbak, kérjük, tartsák tiszteletben a magánéletünket. Köszönöm a megértést" - szól a hivatalos közlemény.

Ha ez nem lenne elég az énekesnőnek, a minap számolt be közösségi oldalán arról, hogy 90 éves édesapját csúnya baleset érte. Az idős férfit kórházba kellett szállítani, miután elesett. Shakira egy közös fotót is posztolt súlyosan megsérült apjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.