Itt az újabb sztárszakítás: Shakira férje lebukott, megcsalta a világsztárt

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term -
lebukás Shakira megcsalás Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerard Piqué egy másik nővel bukott le Shakira előtt. A páros már nem él együtt.

Shakira és Gerard Piqué 12 év együttlét után költözött külön. Úgy tudni, a hátvéd azóta egyik csapattársával, Riqui Puiggal járja a nőkkel teli szórakozóhelyeket éjszakánként - írja a Bors.

Shakira Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term

A házaspár egyébként már március óta nem posztolt közös tartalmat, emellett pedig Shakira legújabb dala, a Te felicitó is erősen kapcsolódhat a különváláshoz.

"Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire tűnjön valóságosnak, jól ismerlek; tudom, hogy hazudsz!; Gratulálok, nagyon jól csinálod" – énekli dalában Shakira.

Az ügyészség 2019 óta nyomoz Shakira ellen, állításuk szerint az énekesnő, amikor 2011 és 2014 között Spanyolországban élt, nem tett eleget adófizetői kötelezettségének, ezzel az államot 5,7 milliárd forintnak megfelelő összegű euróval rövidítette meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.