Bieber után a hazai tinisztár, Marics Peti is szomorú hírt közölt a rajongóival

Forrás: TV2 -
betegség lemondott koncert Valmar koncert Valkusz Milán Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber hétvégén sokkolta a rajongóit, amikor megrázó videóban közölte a világgal, hogy egy ritka betegségnek köszönhetően lebénult a fél arca. Ezek után a Sztárban sztárból is ismert Marics Peti formációja, a ValMar hozta a frászt a közönségre.

A ValMar duót Marics Peti és Valkusz Milán alkotják. A páros már az énekes showműsor előtt is népszerű volt, de a Sztárban sztár óta nem győzik teljesíteni a felkéréseket. A rengeteg koncert mellett idén bevállalták az Ázsia expressz című kalandrealityt is, melyben ismert emberek utaznak országról országra. A két fiatal már befejezte a forgatást és belevetette magát a koncertezésbe, de most egy időre mégis vissza kell vonulniuk.

A szomorú hírről Marics Peti saját Instagram-oldalán értesítette a rajongókat.

Marics Peti Forrás: TV2

"Még egyszer elnézést tőletek és a megértéseteket kérjük, hogy a nyár elkövetkezendő bulijait is 200%-osan csinálhassuk meg együtt! Bulizzatok egy jót helyettünk is! Ma a rendezvények ettől függetlenül meg lesznek tartva és pótolva lesz mindegyik bulink!" – írta az énekes a Bors szerint az Instagramon csak korlátozott ideig elérhető történetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.