Alvás közben kakilt a nő szájába egy csivava: durva fertőzéssel kezelik az orvosok

alvás kaki fertőzés csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyermekes édesanya lányának kutyájával szundikált délután, amikor a kis csivavának durva hasmenése lett, amiből az anyuka szájába is jutott egy kevés. Az utána lévő borzalmakra senki nem számított. 

Az 51 éves Amanda Gommo éppen a délutáni pihenőjét töltötte lánya kiskutyájával, Belle-el, amikor az állat rosszul lett és durva hasmenés jött rá.

A háromgyerekes anyuka tátott szájjal aludt, a kutya a karjai között feküdt, amikor annak ürülékéből a nő szájába is került. Amanda azonnal kiszaladt a mosdóba hányni, azonban később a kórházban gyomor-, és bélrendszeri fertőzéssel diagnosztizálták az orvosok.

Alvás közben kakilt a nő szájába egy csivava: durva fertőzéssel kezelik az orvosok Forrás: Shutterstock

Amanda lánya elvitte Belle-t az állatorvoshoz, ahol gyomorbajt diagnosztizáltak a csivavánál, és antibiotikumot is kapott.

Az édesanyához kiérkező mentősök fájdalomcsillapítót írtak fel a gyomorgörcsére, és arra utasították, hogy igyon sok vizet, hogy megszabaduljon az esetleges fertőzésektől. 48 órával később azonban Amanda görcsei az egész testére kiterjedtek. Az asszonyt azonnal kórházba szállították.

"Attól a pillanattól kezdve, hogy megbetegedtem, egészen addig, amíg infúzióra kerültem, nem tudtam enni semmit. A görcsök egyre rosszabbak lettek, szinte az egész testemben éreztem őket, még a lábamban is"

– magyarázta az asszony, aki szörnyű pillanatokat élt át a kórházban.

A történtek óta naponta kétféle probiotikumot is iszik, emellett rengeteg teát és vize fogyaszt. Szerencsére pár napon belül Amanda és a kutyus is rendbe jöttek - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.