Cserpes Laura orvosa azt mondta az énekesnőnek: még sosem látott ilyet.

Az énekesnő Lilu Makeup/Down című műsorában beszélt arról, hogy cisztát találtak a petefészkénél. Bár a hír hallatán először atomjaira hullott, ezután összeszedte magát, és elképesztő dolog történt.

"Volt fél évvel ezelőtt egy elég furcsa egészségügyi állapotom, amikor – egyébként erről még sehol nem beszéltem – egy cisztát találtak a bal petefészkemnél. Egyébként is van egy ilyen Hashimoto pajzsmirigy-alulműködésem. És ott annyira megborult az egész hormonháztartásom, hogy az mindenre, a bőrömre is kihatással volt" - mesélte.

Cserpes LauraForrás: Cserpes Laura/Instagram

"Amikor megtudtam, hogy ez van, atomjaimra hullottam. Aztán nyilván felszívtam magam és mindent áttanulmányoztam, ami a hormonháztartással kapcsolatos: a működést próbáltam megérteni, és hogy ez miért is alakulhatott ki nálam. Kizártam minden olyan tényezőt, legyen ez emberi kapcsolat, meg minden, ami azt megelőzően nem jó hatással volt rám. És két hónap leforgása alatt nagyon nagy belső és külső változás is történt az életemben" – emlékezett vissza Laura. Hozzátette, hogy amikor az utolsó vizsgálatán járt, kiderült, hogy már nincs ott a ciszta.

"Egyébként nem szívódhatott volna fel, az orvosom is tétlenül állt, hogy vele ilyen még soha nem történt. Mondta: tudta, hogy különleges vagyok, de hogy ennyire..."