Folyamatos orvosi kezelés alatt Bereczki Zoltán: súlyosbodhatott az állapota

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán lemondott koncert némaság orvosi kezelés gégegyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel ezelőtt érkezett a hír, miszerint lemondta koncertjeit Bereczki Zoltán. A neves énekes, akit az elmúlt hetekben szombat esténként a Dancing with the Stars zsűritagjaként is láthattunk: régóta készült már a több állomásból álló turnéjára, melyből végül csak két fellépés valósult meg.

A színész-énekest ledöntötte a lábáról a gégegyulladás. Bereczki Zoltán korábban még azt nyilatkozta, hogy az egész torokfájással kezdődött, majd azt vette észre, hogy amikor énekelni próbál, akkor elmegy a hangja. Az egy hete adott interjújában még képes volt beszélni, de nemrég arról érkeztek a hírek, hogy orvosai tanácsára némaságot kellett fogadnia.

Bereczki Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

– mondta a Ripostnak Ferenczi Orsolya, a színész-énekes menedzsere, aki még hozzátette, minden lemondott koncertet bepótolnak és a megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új időpontokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.