Gerinctörést szenvedett Növényi Norbert: "Azonnal éreztem az éles fájdalmat"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
forgatási baleset gerinctörés Növényi Norbert forgatás Gólkirályság gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen eddig titokban tartotta, hogy akár le is bénulhatott volna. Növényi Norbert hónapokkal ezelőtt, egy forgatáson szenvedett súlyos balesetet és az orvosok szerint is csodával határos, hogy ennyivel megúszta.

Az olimpiai bajnok magyar birkózó az utóbbi időben számtalan színészi feladatot is elvállalt, és pont egy ilyen munka okozta nemrég a vesztét. Növényi Norbertet jelenleg az RTL-en futó Gólkirályság című sorozatban láthatjuk, ahol egy futballdrukkert alakít, és vélhetően ennek a produkciónak a forgatásán szerezte súlyos sérülését, melynek következtében fájdalomcsillapítókon élt hónapokon át.

– mesélte a Blikknek az exsportoló. A vizsgálatok kiderítették, hogy eltört a gerince, mégpedig azon a részen, ahol a lumbágó szokott jelentkezni, a csigolyájából le is tört egy másfél centis darab.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

– folytatta Növényi, aki kénytelen volt minden munkáját lemondani. Jelenleg nem forgat, hanem edzéseket tart és könyvet ír, és nem foglalkozik azzal, mekkora baj érhette volna. A lap által megkeresett szakorvos szerint ha megsérült volna Növényi gerincvelője, akár le is bénulhatott volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.