illegális határátlépés Növényi Norbert börtön letartóztatás letartóztatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokon múlt, hogy Növényi Norbert óriási bajba kerüljön: ha később derül ki, hogy a határon hibát vétettek, akár börtönbe is kerülhetett volna.

Növényi Norbert az Ébredj velünk stúdiójában mesélte el, mi történt vele a közelmúltban. Az egykori olimpiai bajnok birkózó egy olyan egyesület és alapítvány tagja, ami adományukat gyűjtött a menekülteknek. A csomagokat személyesen szállították a határra, illetve át is lépték azt, ám kis híján ebből nagy baj lett.

"Nagyon furcsa dolgoknak voltunk a szemtanúi, többek között egy várandós anyuka vajúdott a határon és később mentőhelikopterrel szállították el"

– kezdte Növényi, aki ezután elmesélte, hogy több órányi várakozás után engedték át őket a határon.

"Körülbelül 10-15 kilométert tettünk meg, amikor megállítottak minket, mert elfelejtették lepecsételni az útleveleinket. Ha lett volna egy ellenőrzés, akkor illegális határátlépés miatt azonnal letartóztathattak volna minket"

– magyarázta Norbert, aki végül sikeresen túljutott a határon.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az egykori olimpikon arról is beszélt, hogy jelenleg három könyvön dolgozik. Ír a szüleitől kapott útmutatásról, a szerelemről, és mindenről, ami őt foglalkoztatja. Növényi egyébként közel 700 verset írt már, az adásban Csonka András a " A szeretet" című költeményét fel is olvasta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.