Kórházba került Kulcsár Edina: a gonoszkodók okozhatták a rosszullétet

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
G.w.M Kulcsár Edina rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és férje, G.w.M, azaz Varga Márk első, közös gyermeke. A kismama azonban nemrég kórházba került.

Mind Edina, mind pedig szerelme a támadások célkeresztjében áll, sokan próbálják lejáratni őket, és csak úgy záporoznak feléjük a bántó, a negatív és gonosz kommentek. Ezt alapból nem könnyű elviselni, Edina azonban várandóssága végén jár, ami egy különleges és érzékeny időszak. Ezért ráijesztett a környezetére, amikor nemrég rosszul lett.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Megviselnek a történtek. Főleg a sok gonoszkodás, áskálódás körülöttem. Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak. Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása. (...) Sajnálatot érzek a gyarló és rosszindulatú emberek iránt. (...) Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak végre boldognak lenni" – mesélte a Story Magazinnak Edina.

Az egykori szépségkirálynő, aki az elmúlt hetekben titokban kötött házasságot férjével, már fel is vette kedvese nevét, így mostantól Varga Edinaként szerepel majd az okmányokon. A boldog pár családja hamarosan egy kislánnyal bővül, aki az Azra nevet kapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.