Cara Delevingne a lesifotóit látva döntötte el, hogy elmegy a rehabra

Forrás: AFP/Stefano Rellandini -
Cara Delevingne kijózanító felismerés drogfüggő lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Papírvárosok, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag és a Carnival Row sztárja őszintén beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról.

Cara Delevingne-ről tavaly ősszel jelentek meg azok a fotók, melyeken teljesen szétcsúszva, cipő nélkül volt látható, amint az egyik reptéren épp meglehetősen furcsán viselkedett. A képek eljutottak a színésznőként is ismert modellhez, akit teljesen meglepett a látvány. A fotók elkészültekor a nevadai Burning Man fesztiválról tartott hazafelé, kialvatlan volt, de azt hitte, jól szórakozik.

Cara Delevingne Forrás: AFP/Stefano Rellandini

A képek viszont épp az ellenkezőjéről tanúskodtak és kijózanították a sztárt, aki hálás a lesifotósnak. Mint mondja, szembesült a valósággal, és tudatosult benne, hogy tennie kell valamit, mert különben vagy valami nagy hülyeséget csinált volna, vagy egyenesen a vesztébe rohant volna – idézi a PageSix Cara Delevingne szavait, aki a Vouge-nak adott nagyinterjút.

A színésznő még tavaly elment egy rehabilitációs intézetbe, és részt vesz egy tizenkét lépésből álló programban, mely már most jó hatással van az életére. Delevingne vélhetően azért nyúlt a drogokhoz, mivel édesanyja is függő volt, és emiatt Cara tiniként depresszióval küzdött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.