Kajdi Csaba a legrosszabbra készül: ádáz harcot vív a rák ellen

májrák kutya Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű modellügynök nem tudja elképzelni életét hű társa, Sanyika nélkül. A 10 éves west highland white terrier teljesen Cyla szívéhez nőtt, akinek rajongói folyamatosan érdeklődnek az eb állapota felől.

Csabának a napokban rossz hírt kellett közölnie a követőivel: Sanyikánál májrákot diagnosztizáltak. A kutyát állatorvosi vizsgálatoknak vetették alá, hogy kiderüljön, eltávolítható-e a tumor. Bár először úgy tűnt, hogy az állat megoperálható, Csaba Instagram-sztorijában újabb lesújtó hírt osztott meg: a daganatot mégsem lehet eltávolítani.

A modellügynök elcsukló hangon és könnyeivel küszködve mesélte el a hírt, hozzátéve, hogy speciális pránanadi kezelésre viszi Sanyikát, amely egy kézrátételes harmonizáló és személyiségfejlesztő módszer. Csaba a kutyus állapotát szeretné ezzel javítani, és hangsúlyozta, hogy amíg kedvence vele van, mindent megtesz érte – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.