Kiderült, milyen állapotban van a nemrég sztrókot kapott Baranyi László

videó sztrók Baranyi László kórház
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, közel egy héttel ezelőtt sztrókot kapott Baranyi László. Egy ideje érezte már, hogy nincs minden rendben az egészségével, de félt, hogy mi fog kiderülni, ezért húzta az időt.

Baranyi László a sztrók előtt érezte már, hogy valami nincs rendben, de húzta az időt, mert attól tartott, hogy valami komoly dolog fog kiderülni.

"Káprázott a szemem, nem tudtam beszélni, szakaszosan elment a beszédhangom, de csak úgy fél percig tartott. Szegény nejem, és bevallom férfiasan, én is nagyon megijedtem. Azt hittem, itt a vége. Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött" - árulta el korábban a színművész, aki mostanra már sokkal jobban érzi magát: a TV2 Mokka stábjának mesélt bővebben az állapotáról.

Nemrég töltötte be a 96. életévét: nagyon meghatódott, amikor a stáb tortával lepte meg őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.