Galambos Dorinát megoperálták: "Tök jó, hogy túléltem"

Forrás: Origo - Polyák Attila -
műtét Galambos Dorina Palikék világa by Manna endometriózis énekesnő
Galambos Dorina volt a Palikék világa by Manna vendége. Az énekesnő őszintén beszélt a mögötte álló nehéz időszakról, kiderült ugyanis, hogy endometriózisa van.

Dorina elmesélte, hogy nemrégiben Amerikában járt, meglátogatta a barátait. Előtte azonban történt vele egy rossz dolog, kiderült, hogy endometriózisa van.

Galambos Dorinánál endometriózist diagnosztizáltak Forrás: Origo - Polyák Attila

"Kiderült, hogy endometriózisom van, és meg kellett operálni. Februárban volt a műtét. Ezt nem kívánom senkinek, de egyébként tök jó, hogy túléltem. Amikor már letelt az egy hónap, hogy combba kellett szúrkodnom magam a vérhigítóval, és már nagyon untam, hogy egy hónap rehab és semmi bulika, úgy döntöttünk az új párommal, hogy elmegyünk szépen Miamiba" - mesélte Dorina, aki új párjáról annyit árult el, hogy az A38 hajón ismerkedett meg új párjával, ott videótechnikus és színpadmester.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.