Ágynak esett Morgan Freeman: nem tudott részt venni legújabb filmje sajtóútján

Zoë Saldana Nicole Kidman sajtóvetítés Special Ops: Lioness Morgan Freeman
Lemondta az Egyesült Királyságba tervezett sajtóútját Morgan Freeman. A 86 éves színész egy új kémfilmet népszerűsített volna, amelyben Zoë Saldana és Nicole Kidman mellett játszik, ám ágynak esett. A rajongók aggódtak a világsztárért, ám időközben megnyugtatták őket: a híresség jobban van. 

"Morgan lázas, orvosa úgy véli, fertőző betegségben szenved, ezért kellett lemondania az utazást, de már szépen gyógyul" - nyilatkozta Freeman ügynöke a Daily Mailnek.

Tudtad? 50 éves kora felett lett csak híres színész Morgan Freeman

Tragikusan romantikus történet fűződik az ükszüleihez, repülőszerelőként dolgozott a seregben, A remény rabjaiban poénból maradt meg a neve, és a méhészkedés kapcsolja ki. Ezekről, és még sok más érdekességről olvashatsz a színészról ebben a cikkünkben.

Freeman egy kémthrillerben, a Special Ops: Lionessben játszik, annak a sajtóvetítését és a hozzá kapcsolódó eseményét kellett kihagynia.

A két színésznő, Zoë Saldana és Nicole Kidman a The One Show-ban is nyilatkozott: a műsorvezető elárulta, csalódott, hogy Morgan Freeman nem tudott megjelenni.

A filmet július 23-án mutatják be. A kémthrillert egy valós CIA-program ihlettem a tengerészgyalogos Joe életét követi nyomon, aki a CIA ügynökeként próbálja egyensúlyba hozni magán- és szakmai életét a terrorizmus elleni háborúban. A filmben Morgan alakítja Edwin Mullinst, az Egyesült Államok külügyminiszterét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.