Hatodik kemoterápiás kezelésére készül a népszerű magyar színész: elmondta, hogy van most

MTVA -
prosztatarák Reviczky Gábor csontrák kemoterápia
Reviczky Gábor a prosztatarák egyik agresszív fajtájával küzd, 2022 decemberében diagnosztizálták. Azt mondja, nem rágódik a betegségen, orvosi engedéllyel sört iszik, és dohányzik is.

A népszerű színész az ujszo.com-nak adott interjújában elmondta, egy vadászat után érezte, hogy valami nincs rendben, másnap gyakrabban kellett pisilnie. Hazafelé tartott, és minden benzinkúton, pihenőhelyen meg kellett állnia. Másnap már a kórházban volt, meg is műtötték. Az orvosok azt mondták, a baj már öt-tíz éve kezdődhetett nála, ám ő nem vett észre semmit. Mostanra öt kemoterápiás kezelésen van túl, és kiderült, hogy csontrákja is van.

Reviczky Gábort 2022 decemberében diagnosztizálták prosztatarákkal MTVA

"Reggeltől estig úgy érzem magam, mintha be lennék rúgva. Mintha négy sört és egy whiskyt ittam volna. De ez a gyógyszertől van. Injekciót is kapok, ami a kisagyamban leállítja a parancsosztogatást, hogy ne termeljen tesztoszteront, és ne szaporodjanak a ráksejtek" - mondja Reviczky, aki azt is elárulta, továbbra is dohányzik és sörözik.

A színészt a munka segíti át a nehéz mindennapokon, ha dolgozik, nem szédül, lefoglalja a szerepe.

"Nem adom át magamat a betegségnek, azzal sem foglalkozom, hogy javul-e az állapotom. Nem figyelem. Ha állandóan ez járna a fejemben, félő, hogy végezne velem. Hinni kell a gyógyulásban, mondják. De én még ennyire sem akarok foglalkozni vele. Holnap megyek a hatodik kemoterápiára. Csak ennyire van jelen a probléma a mindennapjaimban. Ebből a szempontból tényleg gyógyír a sorozat. És a természet. Az erdő" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.