Még 5 évet vár a sorstól Reviczky Gábor - a prosztatarákkal küzdő színésznek már korábban megjósolták a halálát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
prosztatarák daganatos megbetegedés halál élet Reviczky Gábor színész jóslat sors
Reviczky Gábornak nem voltak tünetei, így megdöbbentette, amikor kiderült, súlyos prosztatarákja van, azonnal műteni kell. Azóta ez meg is történt, a színész pedig bizakodó, annál is inkább, mert néhány éve egy Balin élő sámán már megjósolta neki, meddig fog élni. 

A jós egy pálmalevélből olvasott fel neki, a sorokban az állt, hogy még 85 éves korában is sok ember előtt beszél majd a színész, amennyiben leszokik a dohányzásról. Reviczky Gábor ugyan nem tette le a cigit, ám ahogy korábban a Sorry! magazinnak mesélte, ennek ellenére is bizakodó.

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Úgy hiszem, mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megírták a sorsát. Én találtam egy férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat. A jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket. Ráadásul, amikor egy indiai ember tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes" - mesélte akkor a magazinnak.

A Bors cikkéből az is kiderül, hogy noha háromszor is eltemették már a sajtóban, őt ez nem igazán befolyásolja, sőt. Egy, a Ripostnak adott korábbi interjújában azt mondta:

"Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít. Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam. Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akármennyire!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.