Megváltozott a személyisége a kétszeresen transzplantált magyar férfinak: átvette a donor tulajdonságait

Forrás: Bors/Olvasói fotó -
személyiség motorbaleset szervátültetés rendőr donor
Ismert teória, hogy azoknak, akik szervátültetésen esnek át, megváltozhat a személyiségük. Egy érintett – Siklósi Csaba, aki vese- és májtranszplantáción esett át – szerint ebben van igazság. A 34 éves férfi azt állítja, amióta donortól kapott szervekkel él, kerüli a mélységet és a magasságot, holott korábban egyikkel sem volt problémája. Csaba egy motorbalesetben elhunyt rendőr májával és veséjével él.

A Tiszakeszin élő férfiről 5 hónapos korában kiderült, hogy vesemedence-gyulladásban szenved, később kiderült, a mája sem megfelelően működik. 14 évesen már felkerült a transzplantációs várólistára, de a megfelelő donorra és a beavatkozásra 10 évet kellett várnia.

Siklósi Csaba úgy érzi a személyisége is változott a műtét után Forrás: Bors/Olvasói fotó

A magasságtól és mélységtől való félelem mellett Csaba úgy véli, a személyisége is változott: határozottabb lett, mint korábban.

Csaba arról is beszélt, hogy egy őszinte társ még hiányzik az életéből és egyben arra kéri a lányokat, hogy aki szimpatizál vele, bártan keresse meg a közösségi oldalán.

Ez is érdekelhet:

Sci-fibe illő jelenetek és a szervdonorkérdés: interjú prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorral

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.