Két 11 éves angol ikerlánynak újabb testvére született. Az édesanya mesterséges megtermékenyítésnek köszönheti gyerekeit, és most úgy döntött, szeretne még egy babát.

Forrás: brudirect.comAdrian és Lisa Sheperd 1998-ban úgy döntött, hogy családot szeretnének. Kiderült, hogy Lisával problémák vannak, így az in vitro beültetéssel próbálkoztak. Az orvosok 24 petesejtet vettek le az anyától, amiből 14-et sikeresen meg is termékenyítettek. Két embriót ültettek be az asszony méhébe, így születtek meg az ikrek, Megan és Bethany 1999-ben. A másik 12 embriót lefagyasztották arra az esetre, ha a család úgy döntene, szeretnének még gyermeket. Tavaly éltek is a lehetőséggel.

"Nem tudtuk, működhet-e. Úgy döntöttünk, megpróbáljuk a beültetést egyetlen embrióval, és ha nem sikerül, nem erőltetjük a dolgot" - meséli Lisa. "Tudtuk, hogy ha megint gyerekünk szülteik, tulajdonképpen a lányok ikertestvére lesz, hiszen egyszerre fogantak mindhárman."

Ryleigh novemberben született - 11 évvel ikertestvérei után. "A kislányomat pont ugyanúgy néz ki mint a nőveri kisbabakorukban. Hátborzongató!" - mesélte az anya.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Hat hang, amelyet a legjobban szeretünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101223-hat-hang-amelyet-a-legjobban-szeretunk.html Szenzációs fejlesztés! Holnaptól mindenki lehet orvos!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-holnaptol-mindenki-lehet-orvos.html Elképesztő: Két fejjel született egy csecsemő! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-elkepeszto-ket-fejjel-szuletett-egy-csecsemo-video.html Megrendítő: Idén először láthatta szüleit a vakon született kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101222-megrendito-iden-eloszor-lathatja-szuleit-a-korabban-vak-4-eves.html Nagy kínai egészséghoroszkóphttp://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101222-nagy-kinai-egeszseghoroszkop.html