Hibás gének: Kétszer akkorára nőtt az egyik melle, mint a másik!

mell rendellenesség méret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába volt két mérettel nagyobb Katie Green bal melle, a gyönyörű lány mégis megnyert egy szépségversenyt majd modellkedni kezdett.

Katie Green-t 17 éves korág a kissé lapos mellei miatt csúfolták az iskolában, később azonban mikor végre növekedésnek indultak, észrevette, hogy valami baj van. A lány bal melle ugyanis sokkal nagyobbra nőtt, mint a jobb."Nagyon szégyelltem, ezért még az édesanyámnak sem mertem elmondani, egyszerűen csak reméltem, hogy idővel a másik mellem is megnő"- tette hozzá Katie. Később aztán megtanulta mesterien álcázni a különbséget, és szép lassan elfogadta önmagát. " A fiúk többnyire megértőek voltak, a lányok persze volt, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tettek rám."Mivel Katie melleinek ilyen fokú eltérését genetikai rendellenesség okozta, az egyetlen megoldás a műtét lett volna, azonban nem szeretett volna kés alá feküdni.

www.skinnyvscurvy.com
www.skinnyvscurvy.com



Szépségverseny is nyert

A fiatal lány mellei aszimmetriája ellenére úgy döntött, hogy benevez egy szépségversenyre, amire egyébként négyezren jelentkeztek. "Amikor megláttam a felhívást a magazinban, arra gondoltam nem nyerhetek, szóval miért ne próbáljam meg? Persze én döbbentem meg a legjobban mikor a zsűri engem választott a Wonderbra új arcának"- magyarázta az egyébként hibátlan alakú és gyönyörű lány. A fotókat természetesen retusálták, és nem látszik a mellei közti különbség, de Katie ezután mégis a műtét mellett döntött. Az esztétikai okok mellett ugyanis a méretbeli különbség komoly fizikai problémákat is okozhatnak.
Szilikon beültetés helyett az orvosok egy különleges, zsírsejtes befecskendezést ajánlottak a lánynak, amit a saját testéből nyertek. " Igazából a mellem volt az egyetlen, amit nem szerettem a testemen. Csak magamért tettem, fantasztikus érzés. A legjobb, hogy végre normális melltartókat is hordhatok".

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.