5 sztárfrizura, amit soha ne utánozz!

frizura haj fodrász sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen, olykor még a legmenőbb fodrászok és stylistok is hibáznak, vagy épp maguk a hírességek, akik meggondolatlanul lépnek a rivaldafénybe, megalapozva ezzel a sajtó élcelődését. Most mi is szemügyre vesszük a rég- és a közelmúlt sztárbakijait, és bemutatjuk, hogy szerintünk mely frizurákat kellett volna sokkal jobban átgondolni.

Drew Barrymore

Lehet, hogy könnyű tartású frizurát szerettek volna kreálni a színésznőnek, a végeredmény azonban korántsem lett elegáns: ha a strandon hajpánttal a hajunkban száradunk meg, na akkor pontosan ilyen a végeredmény.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Agyness Deyn

Szögezzük le, hogy a brit modell legtöbbször kifogástalanul néz ki a maga punkos, bohém stílusával. Ezzel a hajjal viszont túllőtt a célon. G. I. Jane-nek még elnézhető a kopaszság, Agyness szőkesége és néhány milliméteres tincsei viszont már bőven kiverik a biztosítékot.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Heidi Klum

A német modell bizonyára a kifutókról csente a vizes (zsíros?) hatású haj ötletét, ezzel azonban kicsit sem kelti a tőle megszokott kifogástalan ízlésű nő benyomását. Gyanítjuk, hogy a frizura elkészítésére fordított energia a megtérült "haszon" sokszorosa.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Rihanna

Bizonyára már senkit sem lepnek meg az énekesnő frizurahóbortjai, most viszont jobb lett volna, ha megfontoltabban ül a fodrász székébe: feltűnő hajszínéhez még feltűnőbb, felnyírt fazont választott.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Katherine Heigl

Addig rendben van, hogy a színésznő haját hatalmas csavarókra tekerték, azt viszont már homály fedi, hogy ki és miért gondolta, hogy ez az ódivatú frizura majd jól passzol a kis fekete ruhához.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.