Katalin hercegnő derby Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin, Cambridge újdonsült hercegnője ismét bebizonyította kiváló stílusérzékét - az angolok egyszerűen odavoltak érte!

Nézd meg ezt is!
Nem is gondolnád! Ez az egyszerű, hétköznapi dolog a leghatásosabb a ráncok ellen!




Northfoto
Northfoto

Tipp! Nézd meg a nyár legújabb fürdőruháit! Katt ide!







A zakó


A kalap




Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A frizura
"Katalin szinte mindig kiengedve hordja hullámos fürtjeit, most azonban kontyot csináltatott, és nagyon jól tette! Kate haját mesterien készítette el stílustanácsadója, James Pryce. Ez a klasszikus, negyvenes évekbeli fazon nagyszerűen passzol a kalaphoz és a hercegnő hattyúnyakához - gyakrabban kéne így viselnie!"

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


A smink


A táska
"
Katalin egyik kedvenc márkájától, az L.K. Bennett-től választotta ezt a nude színű táskát, mely a kalappal és a cipővel mesteri összhangban áll. Vidám és modern ez a darab, a mérete pedig pontosan megfelel az alkalomra - a szájfény és a púder épp el is férnek benne."

Northfoto
Northfoto

A cipő
Platformcipőt is kedvencétől, az L.K. Bennett-től vásárolt Vilmos herceg kedvese. "Tökéletes választás volt ez a nude színű magas sarkú, hiszen ez a szín az idei év nagy slágere. Ráadásul egy ilyen lábbeli ezerszer kényelmesebb, mint a tűsarok, és nagyon szép, formás lábakat kölcsönöz ez a fazon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.