Le sem tagadhatná! Egyértelműen apjára ütött a Jóbarátok sztárjának kislánya

David Schwimmer kisbaba Jóbarátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Schwimmer, a Jóbarátok sztárja kerüli a reflektorfényt - ezért is örültek a fotósok, hogy a reptéren végre lencsevégre kaphatták a színészt és kis családját.


Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

A színész már régóta szeretett volna gyereket, 2006-ban is többször nyilatkozott családalapítási terveiről. David és kedvese, kislányának anyja, Zoe Buckman 2010-ben házasodtak össze - mindkettőjüknek ez az első házassága. A szerelmesek 2007-ben találkoztak először Londonban, ekkor David a Fuss, dagi, fuss! című vígjátékon dolgozott, Zoe pedig pincérnő volt egy klubban, ahol megismerkedett a színésszel. A Davidnél 17 évvel fiatalabb lány a munka mellett már akkor is vállalt fotós munkákat. A kis család távol él a hollywoodi reflektorfénytől, David pedig ma már inkább rendezőként, mint színészként tevékenykedik. Legközelebbi filmje jövőre kerül a mozikba - a Madagaszkár 3-ban ismét az ő hangján szólal meg Melman, a zsiráf.

Tipp! Exkluzív fotók: Szily Nóra interjú Liluval! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.