A világhírű Jimmy Choo márka alapítója, Tamara Mellon nem panaszkodhat: a nyolcmillió dolláros hamptonsi kúriája egyszerűen meseszép.

A Jimmy Choo márka volt a Szex és New York szinglijeinek kedvence - nemhiába. A márka egyik alapítója, Tamara Mellon igazán sikeres üzletasszony, hiszen ilyen otthonban hajtja álomra a fejét. A felkapott luxusház több mint 600 négyzetméteres, benne pedig hét hálószoba, hat és fél fürdőszoba, borospince, moziszoba és uszoda is található. A 44 éves Mellon az egyik legismertebb cipőmárka alapítója, így még elképzelni sem tudjuk, hány száz cipellő lehet ebben a hatalmas házban.

AFP

Az épületet a Farrell Building Company tervezte, és szinte tökéletes játszótér az asszony kilencéves kislányának, Aramintának. A 13 holdas telken a fű éppen olyan, mintha manikűrollóval nyírnák minden nap. A tengerpart a ház közelében van, ráadásul ez az inkább nyári lak télen is pompás, hiszen a két kandalló igazán hangulatos a hűvösebb időben is.

A földszinten található a konyha és az ebédlő, mindkettőből egy jókora ajtó vezet a hatalmas teraszra. Sőt, az egyik óriási, káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszobából is kiléphet Tamara a mesés balkonra. Külön szobák állnak a házban a személyzet rendelkezésére, de rekreációs részleg is van a pompás házban szaunával és mozival. Ha belegondolunk, hogy ezt az ingatlant mindössze egy felnőtt és egy gyerek lakja, igazán nagy pazarlásnak tűnhet ekkora helyet fenntartani. Mellon asszony egyébként jelenleg szingli, de válása óta randizott már Kid Rock zenésszel és Christian Slater színésszel is.

 

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Csak a legközelebbi barátok tudták: már 4 aprósággal osztja meg mindennapjait a magyar művésznőhttp://www.life.hu/hazitunder/20120503-csak-a-legkozelebbi-baratok-tudtak-mar-4-aprosaggal-osztja-meg.html 5 hasznos applikáció okostelefonra, hívásra és sms-ekhezhttp://www.life.hu/hazitunder/20120502-igy-felezd-meg-a-telefonszamlad-5-hasznos-applikacio-okostelefonra.html Rovarűző növények: ezeket tartsd a balkonon!http://www.life.hu/hazitunder/20120425-rovaruzo-novenyek-ezeket-tartsd-a-balkonon.html Nem is tudtuk, hogy ekkora konyhatündér! Bozont teljesen levette a lábáról Adrithttp://www.life.hu/hazitunder/20120427-nem-is-tudtuk-hogy-ekkora-konyhatunder-bozont-teljesen-levette-a.html Egy bőrönd, és rend lesz a lakásban - Kreatív tárolási ötletekhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120427-egy-borond-es-rend-lesz-a-lakasban-kreativ-tarolasi.html Sarka Katát sem kíméli a bank: elvették az autójáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120425-sarka-katat-sem-kimeli-a-bank-elvettek-az-autojat.html