Hatalmas combjait akarta eltakarni az énekesnő, óriási divatbakit vétett

fashion week Christina Aguilera rövidnadrág farmernadrág divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leggings mindössze néhány éve tört be újra a divatba, de máris leáldozóban van, legalábbis azok szerint, akik szeretnek stílusosan öltözködni. Sajnos a többség még mindig ragaszkodik a borzalmas kombinációkhoz, és nem kivétel ez alól Christina Aguilera énekesnő sem.

Gyanítjuk, nemcsak Budapest utcáin, hanem mindenfelé az országban találkozni nap mint nap farmer miniszoknya vagy farmer rövidnadrág és cicanadrág kombinációval. Az ilyen összeállításokhoz általában flip-flop papucsot, a legrosszabb esetben tűsarkú cipőt viselnek a divatbűn elkövetői. Ha azt gondoltad, a sztárok biztosan kinőtték már ezt a bakit, tévedsz. Christina Aguilerát nemrég kapták lencsevégre egy farmersortban, amely alá cicanadrágot húzott.

Northfoto
Northfoto

Mivel az erősen kikerekedett sztár rendszeresen mutogatja a The Voice című tehetségkutatóban a combjait, azt feltételezzük, hogy fázott vagy nem akarta, hogy kidörzsölődjön a bőre. Ha az első eset igaz, mennyivel jobb lett volna, ha csinos 7/8-ados nadrágot visel. Ha viszont az utóbbi áll a háttérben, a hosszabb szárú alsónemű is ideális megoldás - igaz, akkor parányi rövidnadrág helyett viselhetne inkább térd fölé érő nadrágot, szoknyát vagy ruhát is.

Átalakítunk! Dögös nő lett az ifjú feleségből. Kattints a galériáért!



Szörnyű divatbakit vétett a csinos világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120625-szornyu-divatbakit-vetett-a-csinos-vilagsztar.htmlAmikor a pasik hibáznak - Divatbakik férfisztároktólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-divatbakik-ferfi-sztaroktol-russell-brand-bradley-cooper.htmlA legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.htmlAngelina Jolie a divatbaki és a tökély határánhttp://www.life.hu/legytrendi/20110517-angelina-jolie-a-cannesi-filmfesztivalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.