Soha nem látott arcát mutatta a világ egyik legszebb nője

film Miranda Kerr ciki reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a világ egyik legszebb nője valaki, azért még neki is be kell fizetni a számlákat. Miranda Kerr egészen meglepő útját választotta a pénzkeresésnek és soha nem látott arcát mutatta.

Miranda jelenleg az egyik legszebb szupermodell, aki pici cicijei ellenére is az egyik legismertebb fehérneműmárka vezető angyalává tudott válni. A legutóbb egy pár csizmában pózoló szépségről bizarr reklámfilm került fel az internetre, amely egy teamárkát hirdet.

A szépség kanárisárga ruhában, pincérnőként áll egy vendég mellett, akire korábban ráborított egy fél tortát - ezt a jelenetet persze nem látjuk. A filmnek - ahogy az lenni szokott - megérkezett a második része is, amelyben Orlando Bloom gyönyörű felesége sárga télapószerelésben veszi át a szintén sárga ruhába öltöztetett Joulupukki szerepét, akit korábban (szintén nem tudjuk, hogyan) a földre küldött a rénszarvasaival együtt. A videókat végignézve azért elgondolkodtunk, nem lett volna jobb neki és nekünk is, ha inkább a Vogue címlapján pózol?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.