Lámpaernyő maradékokból - egy fillér sem kell hozzá

dekor lámpa kézműves otthon kreatív lakberendezés lakás maradék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készen kapható lámpaernyő vásárlása helyett újítsd fel saját magad a lámpád! Egy mutatós bura, és máris más fényben úszik a szobád.

Egy kis kreativitással a maradék textilekből szemet gyönyörködtető dekorációkat készíthetsz. Ha például van egy kevés durvább zsákanyagod, amit nem tudsz mire használni, vágd egyenlő méretű csíkokra, és ragaszd szorosan egymás mellé a lámpaernyőre. Ha az ernyő maga sértetlen, csupán folt vagy maszat éktelenkedik a felületén, ez kiváló megoldás arra, hogy a szépséghibákat elfedd. Így készítsd el lépésről lépésre.

http://justagirlblog.com
http://justagirlblog.com

Vintage lámpát készíthetsz a nagyi régi, apró, horgolt terítőiből is. Néhány öltéssel rögzítsd egymáshoz a kis terítőket, majd az egészet a textilhez illő színű cérnával kösd a bura fém keretére. Így készítsd el lépésről lépésre.

http://abeautifulmess.typepad.com
http://abeautifulmess.typepad.com

Ha nincs kedved varrogatni, akkor színes-mintás anyagokat vágj csíkokra, és ezeket kösd egymás alá vízszintesen a fém keretre. Minél változatosabb árnyalatú anyagokkal dolgozol, annál izgalmasabb lesz a végeredmény. Így készítsd el lépésről lépésre.

http://thepleatedpoppy.com
http://thepleatedpoppy.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.