Patti Scialfa Florida Jessica Springsteen jótékonyság Bruce Springsteen sztárcsemete lóverseny lovaglás olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Springsteen amerikai énekes egyetlen lánya az édesanyjától örökölte lovaglás iránti szenvedélyét. Jessica ötéves kora óta lovagol és tagja az amerikai válogatottnak is. A 21 éves lány részt vett egy jótékonysági lóversenyen, élményeiről pedig még képeket is megosztott az instagramon.

Springsteen lánya szeptemberben vásárolt magának új lovat, hogy nagyobbak legyenek az esélyei arra, hogy ott legyen a 2016-os riói olimpián. A Murka's Vindicat W nevű, tízéves mén nyergében egyébként a brit Peter Charles szerzett aranyérmet a 2012-es olimpián, a díjugratás csapatversenyében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 63 éves rocksztár lánya hűséges paripájával, Vindivel vett részt a hétvégén egy jótékonysági lóversenyen, a 100.000 dolláros The Trump Invitational nagydíjon a floridai Palm Beach-en. A Palm Beach Post szerint hatszáz néző fizetett fejenként 1250 dollárt azért, hogy megnézhesse a szépséges Jessicát és a további 35 lovast. A 21 éves versenyző hagyományos, angol stílusú sisakot és csizmát viselt, fehér pólóval és nadrággal. Öltözékét, a családi fotókat és a híres paripa képét, melyet Jessica az instagramon osztott meg, itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 21 éves Jessica szép arcán édesapja vonásai is fellelhetők

A csinos barna lány, aki édesanyjától, Patti Scialfától örökölte a lovaglás iránti szeretetét, a rendezvény után azonnal vissza is repült Észak-Karolinába, ahol pszichológiát hallgat a Duke Egyetemen. A díjugrató bajnoknő azt tervezi, hogy kipróbálja magát a 2016-os olimpiai játékokon Rio de Janeiróban. Reméljük, három év múlva befér majd az olimpiai csapatba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.