kisbaba blog tanács gondozás újszülött nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilacsigának három kislány után született egy kisfia. Ám amennyire örül neki, annyira kétségbe is esett - már ami a pici fütyijét illeti. Hogy pontosan mi a gond, azt a Bezzeganya blogon teljes terjedelmében olvashatjátok.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a sztárok stílusa érdekel, neked való a StílusZsaru oldal!




Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Aztán mégis... vágyni kezdtem, és ez a vágyam is teljesült: nemrég született, és a kanapén szuszog. Hogy érzek-e bármi különbséget? Elsöprő szerelem-szeretetet, mint eddig is mindig, hatalmas hálát, hogy így alakult az életünk, mint eddig is mindig. Kicsi még ahhoz, hogy bármi egyéb különbséget érezzek. Azaz van valami. Nem érzés, hanem a fizikai valóság: ha kibontom a pelusból, nem az van ott, amit megszoktam."

Lilacsigára a barátai, rokonai rázúdították a tudnivalókat: majd a gyerekorvos homlokegyenest más tanácsot adott. Mit csináljon? Kire hallgasson? Erre keresi a választ a Bezzeganya blogban, melyet teljes egészében ITT olvashatsz.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



A világ legfiatalabb anyukáihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-gyereklanyok-a-szuloszoban-10-ev-alatti-kislanyok-akik-edesanyak-lettek.htmlStreptococcus B okozta a kis Petra haláláthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-streptococcus-b-egy-gyilkos-fertozes-amirol-minden-anyanak-tudnia.htmlDögös 40-es anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-dogos-40es-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-cindy-crawford-gryllus.htmlOlajra lépett apukákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-serult-gyermek-a-csaladban-miert-hagyja-el-az-edesapa.htmlA saját férjem fojtogatott és erőszakolt meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.htmlNem fájhat az annyira, drágám!http://www.life.hu/anyaskodj/20130130-ferfiak-es-a-szules-ketharom-oranal-nem-birtak-tovabb-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.