fashion week Texasi kopó Chuck Norris öregedés színész borotva szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chuck Norris, a világ és az emberiség megmentője egy dologgal mégsem tud szembeszállni: az öregedéssel. A színész megszabadult ikonikus szakállától, ami sebezhetővé és öregebbé tette ábrázatát.

Úgy tűnik, egy dolog létezik a világon, ami le tudja győzni Chuck Norrist. Na, mire tippeltek? Ez bizony a borotva. A színész, aki nemrég ünnepelte 73. születésnapját, megszabadult szakállától - írja a TMZ.com. Sokak szerint így védtelenné és sokkal öregebbé vált. A Twitter-rajongókat igencsak megosztotta a fotó. Ti ráismertek a Texasi kopóra?

Forrás: Twitter/Blinkbox
Forrás: Twitter/Blinkbox

Kattints a képre a galériáért!

Néhányan azt írták a kép alá, hogy Chuck Norris szakáll nélkül olyan, mint az oroszlán sörény nélkül. Elsőre mi sem ismertük fel a sztárt jellegzetes szőrzete nélkül. Az biztos, hogy most új Chuck Norris-mondások születnek majd...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.