átalakítás műszempilla haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! magas sarkú smink Szofrán Zsolt Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ehhez azért hatalmas bátorság kellett. Egyáltalán nem vagyok fotogén, ezért kicsit tartottam a dologtól. Nánási Pálról sok jót hallottam már, és reméltem, rólam is jó fotókat készít majd" - kezdte a történetét Laura, akinek semmi oka nem volt az aggodalomra.  

"Tavaszi megújulás címén épp az átalakítás előtt pár héttel voltam fodrásznál, így a hajam hosszán nem változtattunk" - mesélte Laura a Life.hu-nak. A Moowhair fodrászával egyeztetve ezért a göndör fürtök mellett döntöttek, sem a frizura hosszán, sem a színén nem alakítottak. "Nem is gondoltam, hogy ilyen rövid hajat is be lehet göndöríteni, és arra sem számítottam, hogy ilyen jól áll nekem. Nagyon tetszett!"

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

A rendezvényszervezőként dolgozó lány a hétköznapokban visszafogottan sminkel. Általában szemceruzát, szempillaspirált és szájfényt használ. "Alapvetően természetességpárti vagyok, Törköly Anita sminkes azonban felhívta a figyelmemet az élénk színű rúzsokra is" - fűzte hozzá Laura, aki műszempillát is kapott és imádta. "Hatalmasnak tűntek a szemeim, ez nagyon tetszett."

Laura alapvetően szoknyás lány, de ha épp nadrágot vesz fel, akkor is sötétebb, egyszínű darabokat választ. "Nem vagyok egy kísérletező típus, a merész színek távol állnak tőlem. De ahogy a rúzs, úgy a nadrágok esetében is azt javasolta nekem Holdampf Linda stylist, hogy hordjam bátran a színeket. A barackszín nadrághoz egy nagyon magas sarkú cipőt választottunk." Ez annyira elnyerte a 26 éves lány tetszését, hogy megfogadta, vesz magának egy ilyet. Laura elég magas, ezért korábban nemigazán hordott magas sarkú cipőt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a galériáért!

"Eszméletlenül izgultam a fotózás előtt, de természetesen feleslegesen, ugyanis minden simán ment. Nánási Pál teljesen megnyugtatott. Amikor megnéztem a képeket, egy igazi modell köszönt vissza rám a fotóiról. A párom is elkísért az átalakításra, és neki is nagyon tetszett az eredmény. Szó szerint leesett az álla."

Tetszik Laura átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!





Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Élete legszebb napját élhette újra Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130326-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szexi cuccba bújt Szilviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130319-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Végre igazi nő lett Bernadetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130311-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Új ember lett Alexandrahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130226-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Nikolett kilépett a szürkeségbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130219-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.