átalakítás fashion week frizura fotó Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink fodrász Szofrán Zsolt Törköly Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azért szeretnék átalakulni, mert az unalmas, hétköznapi lány helyett végre igazi nőnek szeretném érezni magam" - írta levelében Nikolett, aki amellett, hogy úgy érezte, belefásult a mindennapi szürkeségbe, párját is meg akarta lepni új külsejével. Nos, ez Nánási Pál csapatának segítségével sikerült is neki.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!


Változatosságra vágytam és tudni szerettem volna, hogy mi áll jól nekemA párommal úgy döntöttünk, hogy igenis veszünk egy ilyen szoknyát, hiszen annyira jól áll

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Nikolett sminkjét Törköly Anita sminkes készítette, aki műszempillával és erőteljes szemhéjfestékkel hangsúlyozta ki a kunfehértói lány szemeit. Niki a mindennapokban csak szemceruzát és szájfényt használ, most azonban több trükköt is ellesett, legfőképpen az alapozással kapcsolatban.

A pultosként dolgozó Nikolett hajából fodrászunk 15 centit vágott. A frizurát csokiárnyalatúra színezték és édes loknikat varázsoltak bele. Az új stílussal Niki remek iránymutatást kapott, hogy milyen fazon áll jól neki.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

"Mindenkinek tetszettem az átalakulás után, és ez hatalmas önbizalmat adott nekem. Megújultam, ez pedig a páromnak, a családomnak és a barátaimnak is nagyon tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudok egy ilyen átalakítást, remekül éreztem magam."

Tetszik Nikolett átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.