Megszületett Channing Tatum és Jenna Dewan-Tatum első gyermeke. A baba Londonban jött világra, és kislány, aki a különleges Everly nevet kapta.

Örömhír - megszületett Channing Tatum és felesége első gyermeke. Ahogy a Life.hu is megírta, a színész lett a tavalyi év legszexisebb pasija. Vagyis most a sármos színész hivatalosan is a legszexisebb apukává vált.

Forrás: AFP
Channing Tatum és felesége

A pici a pár első gyermeke. A Step Up és a Magic Mike filmek sztárja 2009-ben vette el feleségét, akivel épp a táncos film forgatásán ismerkedett meg. A kislány Londonban látta meg a napvilágot és Everly-nek nevezték el. Channing egyszer bevallotta, hogy a pelenkázásról eddig csak hírből hallott. Most azonban kénytelen lesz vele közelebbi barátságot kötni. Szurkolunk neki, hogy minden simán menjen!

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Összemelegedett George Clooney és Channing Tatumhttp://www.life.hu/szeress/20130327-channing-tatum-szinesz-bevallotta-hogy-lefekudne-george-clooneyval.html Még csak pár hónapos, de már sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130529-lifenight-internetsztar-lett-a-vak-golden-retviver-kutya.html Így puszilózik Beckham és a kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130601-david-beckham-es-kislanya-harper-puszit-ad-egymasnak-egy-videon.html A parkolóban szült egy nő - megható fotókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130530-nem-ert-be-egy-kismama-a-korhazba-igy-a-parkoloban.html Megszületett Deutsch Tamás ötödik gyerekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130530-deutsch-tamas-fidesz-epkepviselonek-megszuletett-otodik-gyermeke-daniel.html