Kiderült, hogyan nevezik Kim Kardashian és Kanye West nemrég világra jött kislányát.

Kai Georgia Donda West - bennfentesek szerint így hívják Kim Kardashian és Kanye West nemrég született kislányát - számol be a HollywoodLife.com. Ahogy a Life.hu is megírta, öt héttel korábban jött világra a televíziós híresség és a rapper első közös gyermeke.

Forrás: AFP
Kim Kardashian és Kanye West

A piciről és anyukájáról egyelőre csak néhány információ szivárgott ki: Kim testvére, Khloe Twitter oldalán korábban azt írta: baba és mama egészségesek, most pihennek. Állítólag még mindig kórházban vannak és a kicsi édesanyjára hasonlít nagyon.

Korábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.html Megeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.html Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html Hatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.html