Pasik harisnyában és magas sarkúban - Fotók

fotó párkapcsolat női ruha változás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy spanyol fotós több éven keresztül fotózta az összeköltözött párok férfitagjait barátnőik ruhájában. Elképesztő képek.

Érdekes ötlete támadt egy spanyol fotósnak: miután rengeteget beszélt barátaival a női viszonyokról és arról, mennyire megváltoztak manapság a párkapcsolatok, Jon Uriarte kitalálta, mindezt megörökíti fotókon is.

Forrás: jonuriarte.es
Forrás: jonuriarte.es

A sorozat többi képét nézd meg galériánkban!

A párosok férfitagjait arra kérte, hogy vegyék fel barátnőik ruháit, és így álljanak a kamerák elé. Az eredmény elég sokkolóra sikerült. A képsorozat címe: "The Men Under Influence", vagyis Férfiak befolyás alatt. Három évig dolgozott rajta Spanyolországban és az Egyesült Államokban. A művész azt szerette volna megmutatni a képeken keresztül, mennyire kiegyenlítődtek a férfi és női szerepek, illetve arra is rávilágított, milyen zavaró lehet a férfiaknak ez a változás.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.