Solange Knowles fashion week Alyssa Milano Sarah Jessica Parker Emma Watson Cate Blanchett szépség stílus Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten megmutattuk már, milyen kreációkban pompáztak a sztárok a velencei filmfesztiválon. A sort most folytatjuk, de persze Hollywoodban is zajlott az élet: néhány színésznő választása elkeserített bennünket, de voltak olyanok is, akikben szerencsére ezúttal sem csalódtunk. Lássuk a Life.hu heti divatmustráját.

A ronda cipők támadása

Az elmúlt napokban két világsztár is elképesztő lábbeliben merészkedett a vörös szőnyegre. Rebecca Hall valamiért azt hitte, a megjelenése megfelelő lesz ebben az aranyszínű, fehér talpú ormótlan szandálban. A színésznő ezúttal nagyon mellélőtt. Az Olsen lányok ruházkodását is inkább egyedinek, mint stílusosnak mondanánk. Arról ugyanis fogalmunk sincs, hogy egyáltalán jól állna-e valakinek a világon a Mary-Kate Olsen által viselt törpesarkú, lukacsos-fűzős szandálka.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A legmerészebbek

Van, aki a belsőcombját mutogatja, mások a hasukra büszkék, de legtöbben a dekoltázsukkal kérkednek. Így tett a frissen eljegyzett Scarlett Johansson is, aki úgy kipakolta a kebleit, hogy a hatalmas gyémánt eljegyzési gyűrű el is kerülte a paparazzók figyelmét. Persze a színésznő gyönyörű volt és nagyon szexi. Daisy Lowe Angelina-koppintása azonban nem sikerült túl jól: a sztár Saint Laurent ruhája arcpirítóan felsliccelt volt. A mindig vagány Jessie J pedig gyakorlatilag egy bikinfelsőben tette tiszteletét a GQ Men Of The Year gálán. Tudjuk, tudjuk, hogy a hasvillantás nagyon menő - a sztárnak pedig szerencsére jól is állt ez a szett.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Extra mély dekoltázst mutatott a színésznő - fotó


Csalódás a köbön


Ha nem is a fél világ, de egész Anglia szeme Naomi Wattson van, aki az imádott hercegnőt, Dianát játssza a filmvásznon. A film világpremierjére a színésznő egy igen egyszerű, hófehér Versace ruhát választott még egyszerűbb fekete platformcipővel és laptáskával. A frizura is semmitmondóra sikeredett. Az egyetlen dolog, ami izgalmas volt Naomin, az a pávatoll mintájú Chopard fülbevaló. De a fiatal stílushercegnő, Emma Watson választását is csalódottan szemléltük: a Balenciaga szett kellően meglepő volt és formabontó, de teljesen eltűntek benne a sztár amúgy sem éppen dús keblei.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A méret a lényeg?

A villantós szettek és meglepő kreációk mellett az igazi, "királylányos"ruhák is kedveltek voltak a héten. A szemtelenül fiatal, sápadt bőrű Dakota Fanningen mesésen állt a lenyűgöző Elie Saab ruhaköltemény - bár a frizura lehetett volna elegánsabb. Alicia Vikander egy olyan ruhát választott, melyet korábban láttunk már Marion Cotillardon és egy kicsit más színben Keira Knightley-n is. A problémánk az Erdem kreációval ismét csak ugyanaz: teljesen elveszik benne a test. Hasonlóan nem nyűgözött le bennünket Cate Blanchett estélyije. Dior ide vagy oda, a zseniális színésznő korábbi választásai százszor jobbak voltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hétköznapi kedvencek

Nem kell ahhoz vörös szőnyeg és méregdrága ruha, hogy a hétköznapokban is tündökölj. Jessica Alba szettje csinos volt, vicces és szexi: a sztár a ceruzanadrághoz és tűsarkúhoz egy stílusban merőben eltérő, miondössze 30 dolláros pulcsit választott. Solange Knowles stílusérzéke felől korábban sem volt egy szemernyi kétségünk sem: Beyoncé húga egy elegáns, mégis laza, trendi szettre voksolt. Hilary Swank pedig egy kicsit megbolondította a színeket: egy türkiz állatmintás ruhában pózolt - mind a szín, mind a fazon remekül állt neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kihagyhatatlan feketék

Ez a szín örök, így nem csoda, ha minden héten helye van a sztárok gardróbjában. Sarah Jessica Parker tőle szokatlan módon ezúttal nem egy feltűnő szettet választott, de remekül állt neki a Giles miniruha és a tűsarkú. Az összhatás egyszerű volt, mégis szexi, a sztár lábai pedig még mindig csúcsformában vannak! Eva Longoria is gyakran választ feketét: jól is áll a színésznőnek ez a szín és a sellőfazon, bár a mellei mintha kissé kényelmetlenül éreznék magukat a kreációban. A sort a leggyengébb választással zárjuk: Alyssa Milano keblei is igen furcsán festenek a felül áttetsző darabban, ami ráadásul öregíti is a színésznőt. Nem baj, a következő fekete biztos jobb lesz, Alyssa!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.