sütemény recept Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó túró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy imádnivaló sütemény receptjét mutatom be, amit akár hetente kétszer is meg tudnék sütni magamnak. Isteni finom melegen és hidegen is, próbáljátok ki! Különösen ajánlom kezdőknek, és persze elfoglalt haladóknak is, mert nem lehet elrontani, és nagyon gyors.
Varrjunk trendi csíkos táskát!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140204-hogyan-legyek-jo-no-varrjunk-csikos-taskat.htmlVarrni nem is olyan bonyolult dolog. Nem mondom, hogy profi vagyok benne, mert attól messze áll még a tudásom, de egy táskát már meg tudok varrni, és ha nekem megy, akkor mindenkinek fog. Valahol el kell kezdeni, csak bátorság, lányok!Hogyan legyek jó nőOrigoKészíts lezserül elegáns kócos kontyot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140203-hogyan-legyek-jo-no-kocos-konty-keszitesenek-titkai.htmlA mai videót egy, a Jónő Facebook-oldalára feltöltött képem inspirálta. Egy könnyed, kissé szélfútta frizurát mutatok be, amit iskolába és lazább munkahelyre is el tudok képzelni.Hogyan legyek jó nőOrigoÁlomszép nappali smink - 15 perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140202-hogyan-legyek-jo-no-nappali-smink.htmlMától kezdve napi rendszerességgel készítek videókat itt, a Life.hu-n. Kezdjük is a sort egy könnyű, nappali sminkkel, amit bárki begyakorolhat, hogy aztán simán induljon a reggel.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.