színésznő hasizom Jessica Alba Sin City: A Dame to Kill For edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is tudtuk, hogy Jessica Alba teste tökéletes, most azonban meg is csodálhatjuk álomszép hasizmait. 

A gyönyörű világsztár mindig odafigyelt a testére, és bár kipróbált néhány extrém fogyókúrás trükköt, meg kell hagyni, két gyermek után is tökéletes a teste. A hasa eszméletlenül lapos és kockás - ezt pedig be is mutatja a Sin City 2: A Dame To Kill For előzetesében. Csodáljátok meg ti is!

Korábban már választottunk "álomhasat", hiszen a kétgyermekes édesanyának, Sarka Katának is tökéletes alakja van, de ha a világsztárok kerülnek szóba, mi biztosan Jessica hasizmaira voksolunk. A színésznő új filmje 2014 augusztusában kerül a mozikba, addig is az előzetest nézve irigykedhetünk álomtestére!

Sikertörténet: Több mint 30 kilót fogyott Andi – bombacsinos lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20140305-sikertortenet-tobb-mint-30-kilot-fogyott-andi-bombacsinos-lett.htmlA 29 éves Andira a munkába állása után kúszott fel szép lassan a több mint 30 kiló pluszsúly. A fiatal lány azonban nem adta fel: kitartással és életmódváltással ma már csinosabb, mint valaha. Következzen az ő története. Ez Zsír!OrigoKóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!http://www.life.hu/ez-zsir/20140305-greta-konyhaja-repa-tatar.htmlA répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. Ez Zsír!--4 ok, amiért megéri banánt enni!http://www.life.hu/ez-zsir/20140304-egeszseges-es-nagyon-jot-tesz-az-agynak-a-banan.htmlSok fogyókúrázó kihagyja az étrendjéből a banánt, pedig ez a gyümölcs nagyon is jót tesz a szervezetnek. Eláruljuk, miért érdemes ezt az édes finomságot fogyasztanod. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.