Tóth Gabi Zséda Palvin Barbara Glamour parti Glamour Glamour Women of the Year
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén a tavalyinál kreatívabban választottak ruhát a magyar sztárok a Glamour Women Of The Year gálára. A hazai díjátadószezon egyik legtrendibb eseményét csütörtök este rendezték, és természetesen a Life.hu is ott volt. Sarka Kata és Dukai Regina ruháját - hála a közösségi oldalaknak - már korábban megmutattuk, most következzen még néhány feledhetetlen ruhaköltemény. 

Ruhák, amiket szerettünk

Tóth Gabi

Tavaly nem egy cseresznyepiros csipkeruhát láttunk a gálán, idén pedig Tóth Gabi volt az, aki ilyenre voksolt. A Sármán Nóra tervezte darab tényleg meseszép, még mindig nem tudjuk nem szeretni a csipkét. Azt azonban hiányoltuk, hogy Gabi nem mutatta meg eszméletlen virgácsait. Az egyszerű, letisztult frizura azonban remekül állt neki - nyomát sem láttuk a szakítása miatti szomorúságnak.

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Osvárt Andi

A legjobb színésznő díját elnyerő Andi viselte az este egyik legextrább ruháját. A USE márkájú darabot azért szerettük, mert abszolút megjegyezhető és nagyon egyedi volt. Megfigyeltétek, hogy az estélyin ott díszeleg a Gellért-hegyen lévő szabadságszobor képe is? Andinak villantania sem kellett ahhoz, hogy azt mondhassuk, ő volt az est egyik legüdébb jelensége.

Elkapott pillanatok a gáláról! Kattints a fotóra! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Palvin Barbi

Míg külföldön hódít a maszkulin stílus, addig ezt a hazai sztárok nem merték megkockáztatni. Bár Barbi már próbálkozott ezzel a stílussal, és mindig eszméletlenül passzolt hozzá, ezúttal csak félig merte bevállalni: a modell egy ujjatlan overállban érkezett a díjátadóra. Így természetesen a bugyivillantás is elmaradt. Barbi gyönyörű volt, de nem bántuk volna, ha a ruha egy kicsit azért különlegesebb.

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért!
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Akiket még emésztgetni kell

Tolvai Reni

Az énekesnő idén egy Kiss Márk tervezésű kreációban érkezett a díjátadóra. Cicivillantás helyett Reni ezúttal a hasát mutatta meg. Idén a sztárok kedvence a hasvillantás, ez Reninek is jól állt, de a flitteres szoknya mellé nekünk sehogy sem passzol a sportmelltartó. Értjük mi, hogy extra és egyedi akart lenni, de a szemünket kiszúró márkajelzés miatt a szett nem lett a kedvencünk. Pedig lehetett volna, de mégsem...

Bolondos képek a Glamour gáláról! Kattints a fotóra! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Zséda

A hasvillantás mellett a másik trend a kislányos öltözet, amit többek között Sarah Jessica Parker is imád. Mi ezzel nem vagyunk így, ezért is gondoljuk, hogy Zsédának sokkal jobban állnak a szexi, igazán nőcis ruhaköltemények. Ez a H&M ruha azonban nem az. A szandált azonban elfogadnánk!

Még több ruha a gáláról! Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Iszak Eszti

Az újdonsült menyasszonynak ki kellett próbálnia, hogyan is áll rajta a hófehér, földig érő ruha. A színnel nincs baj, a ruha azonban enyhén szólva is unalmas volt. Pedig Eszti gyönyörű lány, aki szinte bármit magára vehet - tudott volna ő ennél sokkal jobbat. Akár egy feltűnő kiegészítő is megmenthette volna a szettet - ám ez most nem történt meg.

Kattints a képre a galériáért!
Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Ki volt a legszebb a gálán?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.