Jé, Marion Cotillard is imádja a gombokat!

Forrás: AFP/Valery Hache -
felújítás Marion Cotillard DIY Hogyan legyek jó nő? ruha Cannes-i filmfesztivál gomb Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nórától megtanulhattad, hogyan újíthatod fel a pólódat gombokkal. Marion Cotillard francia színésznőtől pedig ellesheted, mit csinálj akkor, ha annyi gombod van, mint égen a csillag.

A francia színésznő is tiszteletét tette a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy a Két nap, egy éjszaka című filmet promotálja. A sztár egy igazán különleges, nagyon bevállalós, ugyanakkor hozzá teljesen illő darabot viselt a Maison Martin Margiela Couture divatháztól.

Forrás: AFP/Valery Hache

A rövidke ruha pont olyan, mintha gyöngyszerű gombokkal (vagy gombszerű gyöngyökkel?) díszítették volna. Szerintünk elképesztően ötletes.

Forrás: AFP/Valery Hache

Ha nem is tudod elképzelni, hogy ennyi gombot viselj egyszerre, de megtetszett az ötlet, nézd meg újra Takács Nóra videóját. A Hogyan legyek jó nő? videosorozat háziasszonya pofonegyszerű trükkjével te is megújíthatod a ruháidat.

Világsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. TV + BulvárOrigoMegérkezett Cannes-ba a világ legszexibb pasija, Ryan Goslinghttp://www.life.hu/intim/20140520-ryan-gosling-szinesz-megerkezett-cannes-ba-a-67-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalra.htmlAz amerikai színész-rendező is megjelent a francia filmfesztiválon. Természetes, laza és szexi volt – mi imádtuk! Na ná, hogy ő a keddi Napi Hím! IntimÍgy tesz istennővé a cannes-i szélhttp://www.life.hu/trend/20140519-ruhak-a-voros-szonyegen-a-cannes-i-filmfesztival-otodik-napjan.htmlNem hiába vetnek be ventillátort vagy szélgépet egy-egy klip- vagy reklámforgatás alatt. A testet körbehullámzó ruha, a lágyan libbenő haj valahogy szexisebbé teszi a főszereplőt. A cannes-i szél egyenesen istennőt farag a színésznőkből.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.