fashion week blézer Fashion donor stílus Fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hófehér szín viselését többnyire meghagyjuk nyárra, ám ezen ideje változtatni. A következő szezonok slágerdarabjainak egyike egyértelműen a fehér blézer lesz, mindegy, hogy augusztust vagy szeptembert mutat a naptár. 

A hófehéret szavaztuk meg júliusra a hónap színének, ám egész nyáron imádjuk ezt az alapszínt. Olyannyira, hogy pár hét múlva, az ősz kezdetén sem szívesen süllyesztenénk gardróbunk mélyére. Egy fehér blézer nemcsak a nyári este tökéletes kelléke, de ősszel, egy csinos farmerral és magas sarkúval is simán megállja a helyét. Ez a ruhadarab még akkor is nyerő választás, ha nem vagy egy blézeres típus: nincs olyan stílusú szett, amihez ne passzolna. Hordhatod kisruhákhoz, edzőcipővel, elegáns helyekre - a lényeg, hogy kiválaszd a hozzád stílusban leginkább passzoló darabot.

1. Stradivarius 12.995 forint, 2. Mango 17.995 forint, 3. Bershka 5.995 forint, 4. Topshop 58 font, 5. Nubu, 6. Zara 22.995 forint, 7. H&M 9.990 forint

A Fashion donor tippjei

A Jónő Team ruhamágusai is kedvelik ezt a ruhadarabot. ,,A fehér zakót ajánljuk éppúgy ruhákhoz, mint nadrágokhoz. Ha ruhákkal párosítja őket az ember, arra figyelni kell, hogy a többségnek a karcsúsított fazon áll jól, hiszen ha egy bővebb ruhácskáról van szó, akkor elveszhet a formás derék. Persze a nagyon vékony modell lányoknak ezt is szabad, mert őket nem nagyítja optikailag a rétegelés vagy a bő, zsák fazon. Alapvetően a fehér szín nagyít, ezért óvatosan kell vele bánni.

Ha nadrággal kombináljuk, akkor imádjuk a maszkulin stílust, amelynek szabása férfias, akár hosszabb, akár egyenes szabású, bővebb. Szűk farmerral és élére vasalt elegánsabb nadrággal is bátran lehet viselni."

Inspirálódj divatbloggerektől - így viseld a fehér blézert!

/1408/Vari_201481318914

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.